Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Maastricht

Datum nieuwsfeit: 19-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 19-05-2001 10.00 uur Persberichten district Maastricht
Heerlen

Persbericht

Maastricht; insluiper slaat om zich heen
Een tot nu onbekende man heeft vrijdagmiddag omstreeks 13.15 uur voor enig tumult gezorgd in een school aan de Helmstraat. De man werd op een van de kamers door de zoon van een medewerkster overlopen, toen hij doende was de tas van die medewerkster te doorzoeken. Toen de man verklaarde dat hij iemand moest spreken en nam vervolgens de benen. Nadat de insluiper uit een lift was getrokken, begon hij om zich heen te slaan, waardoor moeder en zoon diverse malen geraakt werden. Nadat de huismeester ook nog de achtervolging had ingezet, gelukte het de onbekende man te vluchten. Het betreft een 16 à 17-jarige jongen. De buit bedroeg zeshonderd gulden.

Maastricht; agressieve junk vernielt ruiten
Vrijdagavond omstreeks 18.45 uur werd een 20-jarige inwoner uit Maastricht aangehouden. De man had kort daarvoor meerdere ruiten vernield van panden op de Maastrichter Pastoorstraat en Antonietenstraat. Dankzij een oplettende getuige kon de politie de betreffende man achterhalen. Hij lag op het grasveld vlak bij de rotonde Via Regia. De man bleek zwaar onder invloed van drugs te verkeren en had nog 34 gram amfetamine opzak. Hij werd ingesloten.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie