Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jeugdclubkampioenschap schaken t/m 10 jaar in Nijverdal

Datum nieuwsfeit: 19-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Schaakbond


Jeugdclubkampioenschap t/m 10 jaar

Het Jeugdclubkampioenschap voor spelers en speelsters t/m 10 jaar wordt dit jaar gehouden op zaterdag 19 mei a.s. te Nijverdal. De organisatie wordt verzorgd door schaakvereniging E.N.O. uit Nijverdal ter gelegenheid van hun 75 jaar jubileum.

Er hebben zich 40 teams voor dit kampioenschap geplaatst. De deelnemende verenigingen zijn:

1. FSB Jeugdschaakclub Friesland 1 Scharnegoutum
2. FSB Schaakwoude Damwoude
3. FSB Jeugdschaakclub Friesland 2 Scharnegoutum
4. NOSBO SC Groningen 1 Groningen
5. NOSBO SC Groningen 2 Groningen
6. NOSBO SC Leek Leek

7. SBO SV Lonneker Lonneker
8. SBO SV Almelo Almelo

9. SBO SV Hardenberg Hardenberg
10. SBO SV ENO Nijverdal
11. OSBO Schaakmaat Apeldoorn
12. OSBO Velp Velp

13. OSBO SMB 1 Nijmegen
14. OSBO SMB 2 Nijmegen
15. SGS SK Vegtlust Maarssen
16. SGS RWA Hoogland Hoogland
17. SGS SV Leusden Leusden
18. SGA Amstelveen 1 Amstelveen
19. SGA Amstelveen 2 Amstelveen
20. SGA Het Probleem Amsterdam
21. SGA SV Almere Almere

22. NHSB VHS Haarlem
23. NHSB Het Witte Paard Zaandam
24. NHSB Krommenie Krommenie
25. LEISB Op Eigen Wieken 1 Leiden

26. LEISB SV Leiderdorp Leiderdorp
27. LEISB SV Katwijk Katwijk
28. LEISB SV Voorschoten Voorschoten
29. LEISB Op Eigen Wieken 2 Leiden

30. HSB Haagse Toren Den Haag
31. HSB Bobby Fischer Wassenaar
32. HSB Botwinnik Zoetermeer
33. RSB SV Zwijndrecht Zwijndrecht
34. RSB Capelse SV Capelle a/d IJssel
35. RSB SV Bongerd Capelle a/d IJssel
36. NBSB De Combinatie Asten

37. NBSB SV Garde Maarheeze
38. NBSB HMC 1 Den Bosch
39. NBSB HMC 2 Den Bosch
40. LiSB DJC Stein

Er wordt gespeeld in de aula van Scholengemeenschap Reggesteyn, Willem de Clercqstraat 7, Nijverdal (tel. 0548-613526). Het programma:
10.00 uur Aanmelding en ontvangst teams
10.40 uur Opening door burgemeester Van Overbeke 10.45 uur 1e ronde
11.35 uur 2e ronde
12.25 uur 3e ronde
13.05 uur Pauze
13.30 uur 4e ronde
14.20 uur 5e ronde
15.10 uur 6e ronde
16.00 uur 7e ronde
16.50 uur Prijsuitreiking door J. van Keulen

Er zullen zeven ronden gespeeld worden volgens het Zwitserse systeem met een bedenktijd van 20 minuten per speler per partij.Volle bak in Kudelstaart

AAS jeugdtoernooi in Kudelstaart Zaterdag 21 april organiseerde AAS hun Grand Prix-jeugdtoernooi (Leidse Schaakbond) in het Dorpshuis te Kudelstaart. De schakers van AAS moeten uit hun speellocatie te Aalsmeer, want het gebouw (activiteitencentrum) krijgt een andere functie. Hierdoor weken de Aalsmeerders noodgedwongen uit naar Kudelstaart, maar daardoor konden er 'slechts' maximaal 120 kinderen deelnemen. De Grand Prix-jeugdtoernooien kennen dit jaar een ongekend hoge opkomst en worden alle records van voorgaande jaren gebroken: GP te Katwijk had in februari 160 kinderen en GP te Sassenheim (maart) zelfs 161 deelnemers! Het volgende Grand Prix-jeugdtoernooi is 9 juni a.s. in Alphen aan den Rijn en daar heeft men ruimte genoeg ...

Curacao International Chess Festival 2001

Van 25 juli tot en met 4 augustus zal in Willemstad, Curacao, een open toernooi worden georganiseerd voor alle niveau's. Daarnaast wordt er nog een jeugdtoernooi t/ 16 jaar plaats.
Het toernooi kent een internationale ambiance met deelnemers uit Europa, USA, Caribisch gebied en Zuid- Amerika. De organisatie besteedt speciale aandacht aan de 50e verjaardag van Jan Timman, die zelf aanwezig zal zijn. Hans Bohm zal de nodige demonstraties verzorgen.
Voor nadere informatie en inschrijving: www.curacao.com/chessIn Memoriam Dr. J.F.M. Meijer

Ons bereikte het bericht van het overlijden van de heer Dr. J.F.M. Meijer, Jan voor intimi, op de leeftijd van 56 jaar. Hoewel hij de laatste jaren met zijn gezondheid tobte, waren er toch geen directe tekenen die op deze afloop wezen. Velen van ons zullen met Jan te maken hebben gehad gedurende zijn actieve periode op het bondsbureau en daarna met hem in diverse commissies van de KNSB (Kadervorming-, Rating-, Plaatsing- en Scheidsrechtercommissie), waarin hij zitting had. Hij stond bekend om zijn welhaast encyclopedische kennis en ervaring en die kwamen in die commissies goed van pas. Ook maakte Jan deel uit van het organisatiecomité van het Open Nederlands Schaakkampioenschap in Dieren, in welk comité hij de penningen beheerde. Met hem is een van die groep onvermoeibare schaakorganisatoren heen gegaan. Het zal niet eenvoudig zijn om in de leemtes te voorzien. Hij ruste in vrede.
De begrafenis vindt plaats op vrijdag 27 April 2001, 14.00 uur, op de begraafplaats aan de Fred. Roeskestraat 103 te Amsterdam.

Europees Kampioenschap voor gehandicapten

Van 28 september tot 7 oktober zal in de Poolse stad Wisla het Europees Kampioenschap Schaken voor gehandicapten worden gehouden. In verschillende groepen worden er negen ronden Zwitsers gespeeld. De kosten bedragen 350 DM; daarvoor krijgen de deelnemers vol pension.

De eerste aanmeldingsronde loopt tot eind april.

Belangstellende kunnen contact opnemen met de Poolse organisatie voor gehandicapten sport.
Tel/fax: 00 48 22 659 30 11
e-mail: (pzsnstart@poczta.onet.pl)
Ook kan men voor meer informatie contact opnemen met oud deelnemer Hans ErkelensHet Wahl schaaktoernooi om het Nederlands Kampioenschap schoolschaken 2001

Dit jaar zal voor de eerste keer het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken in Apeldoorn plaatsvinden. Het kampioenschap zal gehouden worden op 2, 9 en 16 juni. Op 26 mei starten de teams van het Voorgezet Onderwijs categorie I (bovenbouw) met hun voorronde via uit- en thuiswedstrijden.
Er wordt gespeeld op het Edison College, dat ligt in de wijk 'de maten' waaraan de organiserende schaakvereniging "De Schaakmaat" zijn naam dankt.

De hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken is de firma Wahl, leverancier van kappersbenodigdheden. De firma Wahl is gevestigd in Apeldoorn.

De verrichtingen van de teams zullen via internet te bezichtigen zijn op internetadres:
www.osbo.nl/nkscholen

In het programmaboekje zijn de belangrijkste gegevens van het kampioenschap te vinden.
Het boekje kunt u hier downloaden:

* Programmaboekje NK scholen 2001 (Word '97 en rtf 91k)

Schaakvereniging Caissa uit Amsterdam viert op 28 april zijn vijftig jarig jubileum

Het programma:

15.00 uur ontvangst
15.30 uur simultaan voor de jeugd
16.00 uur toespraak voorzitter
17.00 uur lezing door GM Y. Averbakh
18.00 uur lopend buffet
19.00 uur simultaan door GM. H. Ree en GM. G. Sosonko
01.00 uur slot


Oud-leden die een uitnodiging willen ontvangen voor de jubileum-viering kunnen zich melden via de Caissa homepage of telefonisch bij Jildo Kalma: 020-6649480 of Lucie van der Vecht: 020-6230383.


9e ronde Meesterklasse, zondag 22 april in Apeldoorn

De negende ronde van de Meesterklasse maakt deel uit van een denksportdag in Apeldoorn. Naast de het schaken zal er o.a. aandacht besteedt worden aan dammen en Go.
De toegang is gratis.

Aanvang 12.00 uur

Speelzaal: het Stadhuis, Marktstraat 1 ligt aan de markt in Apeldoorn, ten zuiden van de Paslaan.

Openbaar vervoer:
Vanaf het station de Stationsstraat in en dan is het 5 minuten lopen.

Auto:
Vanuit oostelijke richting rijdt u Apeldoorn in, Zutphensestraat en Deventerstraat volgen tot bij de markt.
Vanuit west en zuid Apeldoorn centrum volgen. Het is zondag, dus u kunt de auto in de nabije omgeving gratis parkeren.Europees Individueel Kampioenschap, Ohrid (Macedonië)

Van 1 tot en met 15 juni wordt in Ohrid (Macedonië) het EK individueel gehouden. Dit toernooi komt in de plaats van het traditionele zonetoernooi. Vanuit dit 13-rondige zwitserse toernooi plaatsen 46 personen zich voor het WK 2001.

Indien u een FIDE rating heeft van minimaal 2400 en geïnteresseerd bent in deelname verwijzen wij u door naar de data betreffende dit toernooi en naar de site van de FIDE waar het reglement van het EK en het WK gepubliceerd is.Bilderberg Toernooi

Sedert vele jaren organiseert de schaakvereniging O.P.C. in de eerste helft van de maand juli het Bilderbergtoernooi. Dit toernooi wordt dit jaar gehouden van vrijdag 30 juni tot en met vrijdag 6 juli 2001.

Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld om twee titels.

Allereerst wordt er gespeeld om het Veteranenkampioenschap van Nederland. Aan dit kampioenschap kan worden deelgenomen door de afgevaardigden van de regionale bonden die de leeftijd van 60 jaar hebben bereikt.

Daarnaast wordt er een open toernooi voor 50+ ers gehouden. Hieraan kan iedereen meedoen die geboren is op of vóór 31 december 1950.

In de hoogste groep wordt gestreden om de titel Seniorenkampioen van Nederland. Tot deze groep worden toegelaten de kampioen van vorig jaar en de deelnemers die op de laatst gepubliceerde ratinglijst van de K.N.S.B. (i.c. de ratinglijst van 1 april 2001) een rating hebben van 1900 of hoger. Deze groep speelt zeven (7) ronden en begint op zaterdag 30 juni 2001. De laatste ronde wordt op vrijdag 6 juli gespeeld. Door een bijdrage van de KNSB bedraagt de eerste prijs f 1000,-

Alle overige groepen (groepen 1 en volgende) spelen vijf (5) ronden en beginnen op maandag 2 juli 2001. De laatste ronde wordt op vrijdag 6 juli 2001 gespeeld.

Verdere informatie en een inschrijfformulier kunt u opvragen via de site van de OSBOLedenwerfactie jeugd t/m 12 jaar

Met het uitkomen van het nieuwe bondsblad voor jeugd t/m 12 jaar, Voorloper, is voor verenigingen een speciaal welkomstpakket samengesteld.
Het welkomstpakket is bedoeld om jeugd die nog niet bij een vereniging actief is, over de streep te trekken.
De inhoud van het pakket is:

- een werkboek Stap 1

- een exemplaar van Voorloper

- een spreekbeurtpakket
De kosten van het pakket bedragen: 10 gulden per pakket, plus portokosten.

Het welkomstpakket is te bestellen bij de Stichting ter Bevordering van de Schaaksport (SBS) tot uiterlijk 1 juli 2001. Plaats meteen uw bestelling via de online bestellijst!

Voor elk nieuw lid t/m 12 jaar dat de vereniging voor 15 juli 2001 aanmeldt bij de regionale ledenadministrateur, stort de KNSB die 10 gulden terug. In het pakket zit een formulier waarop de vereniging de gegevens van het nieuwe lid kan vermelden en de reductie bij het bondsbureau kan terugvragen.
Het pakket kan door elke bij de KNSB aangesloten schaakvereniging in Nederland besteld worden.Stork Young Masters in Hengelo (6-11 augustus)

Het STORK Schaaktoernooi om de Open Nederlandse Jeugdschaak Kampioenschappen krijgt dit jaar een nieuwe dimensie door het invoeren van een IM normgroep onder de naam STORK YOUNG MASTERS. Pogingen in het verleden om jonge talentvolle Nederlandse schakers tijdens het STORK Schaaktoernooi in het Hengelose stadhuis een meesternorm te laten behalen, liepen schipbreuk op het grote succes van dit toernooi. In de A-groep t/m 20 jaar, waarbinnen de norm bevochten moest worden, was het aantal deelnemers zo groot dat niet of nauwelijks aan de voorwaarden voor het behalen van een meesternorm kon worden voldaan.
Voor deelname aan de STORK YOUNG MASTERS worden een 10-tal jeugdige topspelers uitgenodigd die in een 9-rondig Round Robin toernooi tegen elkaar uitkomen. De spelers worden geselecteerd op nationaliteit en speelsterkte (rating).
In deze invitatiegroep zullen tenminste drie buitenlandse internationale meesters (IM) meespelen. Het spelersveld zal uit minimaal vier nationaliteiten bestaan waarvan de gemiddelde rating van de deelnemers 2326 is. Van de tien spelers zullen er zeker acht een FIDE rating hebben en vijf van hen dragen de titel Fidemeester (FM), Internationaal Meester (IM) of Grootmeester (GM). Daarmee ontstaat een toernooi in de categorie 4. In dit gezelschap, waaronder een aantal jeugdige topspelers uit de Jong Oranje selectie, moet een totaal van 6 punten uit negen ronden worden gehaald om een IM norm te scoren. Om de jonge talenten naar Hengelo te halen is een prijzenfonds van ruim vijfduizend gulden beschikbaar. De eerste prijs bedraagt vijftienhonderd gulden en de tweede plaats is goed voor duizend gulden. Daarnaast wordt aan alle tien genodigden logies aangeboden op basis van vol pension.
Overigens krijgt de winnaar van de STORK YOUNG MASTERS niet de titel van Open Nederlands Jeugdschaak Kampioen. Deze titel blijft voorbehouden aan de winnaar van de A-groep in het open toernooi dat dit jaar wordt gehouden van 6 t/m 11 augustus.
De wedstrijden van de STORK YOUNG MASTERS en enkele topborden uit de A-groep zullen 'live' te volgen zijn op internet. De Koninklijke Nederlande Schaakbond (KNSB) stelt hiervoor de faciliteiten beschikbaar.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10
Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag...

Vakantiebeurs Limburg zondag 20 november 2016 te Sittard
Op zondag 20 november van 10:00-17:00 uur wordt voor het eerst de gratis Vakantiebeurs Limburg in het Fortuna Sittard Stadion...

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...