Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening wedstrijdzwembad van TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

PERSBERICHT
10 mei 2001 Jan Loorbach verrichtte opening TU/e eerste universiteit in ons land met overdekt 25-meter wedstrijdzwembad EINDHOVEN - De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is de eerste universiteit in ons land met een overdekt 25-meter wedstrijdzwembad. Het zwembad is donderdagmiddag 10 mei officieel geopend door Jan Loorbach, chef de mission van de succesvolle Nederlandse ploeg bij de Olympische Spelen in Sydney. De bouwkosten van het zwembad bedragen vier miljoen gulden. Het zwembad maakt deel uit van het Studentensportcentrum op de TU/e-campus. Volgende week zal het zwembad gebruikt worden voor de Grote Nederlandse Studentensport Kampioenschappen (GNSK). Aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie