Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomeraanbieding P&O North Sea Ferries

Datum nieuwsfeit: 20-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 20 MEI 2001

Zomeraanbieding P&O North Sea Ferries

P&O North Sea Ferries heeft deze zomer een aantrekkelijke aanbieding voor vakantiegangers die hun auto mee willen nemen naar Groot-Brittannië of Ierland. Bij vertrek op dinsdag of woensdag in de maanden juli en augustus wordt 50% korting gegeven op de autotarieven uit de brochure.

De ontspannende overtocht vindt plaats aan boord van een van de luxe Cruiseferries van P&O North Sea Ferries. Begin mei heeft de maatschappij de grootste en meest luxueuze Cruiseferry ter wereld in de vaart genomen, de `Pride of Rotterdam'. Alles wat een luxe hotel te bieden heeft is terug te vinden op het schip. In december volgt het zusterschip, de `Pride of Hull'.

P&O North Sea Ferries vaart dagelijks van Rotterdam Europoort en Zeebrugge naar Hull. Deze havenstad heeft een ideale ligging voor de reiziger die Noord-Engeland of Schotland wil verkennen. Wie naar Ierland over wil steken, kan gebruik maken van de doorverbindingen met Irish Ferries en P&O Irish Sea.

Voor boekingen en meer informatie kan gebeld worden met P&O North Sea Ferries, tel. 0181 255555 of surf naar www.mycruiseferries.nl.

De boekingscode van deze actie is B07.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie