Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord (12.30 uur)

Datum nieuwsfeit: 20-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 20-05-2001 Mediaberichten 20 mei 2001 (12.30 uur)

HEEL 3 Gewonden bij verkeersongeval

HEEL Drie personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenautos. Een 34-jarige Swalmenaar kwam op de kruising Daalzicht Heerbaan in aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 23-jarige Haelenaar. De Haelenaar reed op dat moment over de Heerbaan. De aanrijding vond plaats omstreeks 3.00 uur.

De 16-jarige vrouw uit Heel die op de bijrijdersstoel naast de Swalmenaar in de auto zat raakte bij de aanrijding zwaargewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond. Zondagmorgen is ze in verband met haar hoofdletsel overgebracht naar het academisch ziekenhuis in Maastricht. De Swalmenaar raakte bij de aanrijding gewond in het gezicht en hij werd ter plaatse behandeld door het ambulance personeel. De 23-jarige Haelenaar is eveneens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij na behandeling zondagmorgen weer terug naar huis kon gaan. (De aard van de verwondingen van de Haelenaar zijn niet bij de politie bekend.) De overige inzittenden raakten niet gewond.

De politie gaat ervan uit dat het gebruik van alcohol mede van invloed is geweest op het ontstaan van het ongeval. De Swalmenaar is door de politie aangehouden in verband met nader onderzoek. Ook de toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht.

(In de auto van de Swalmenaar zat behalve de 16-jarige vrouw uit Heel ook nog een 18-jarige vrouw uit Heel. In de auto van de Haelenaar zat ook nog een vriend van de Haelenaar die eveneens uit Haelen komt. De leeftijd van deze man is niet bij de politie bekend.)

LOTTUM Wielrenner ernstig gewond

LOTTUM Een 31-jarige man uit Blerick is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een andere fietser. De Blerickenaar, die in een coma raakte, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een 27-jarige man uit Lottum verklaarde dat hij omstreeks kwart voor drie over het fietspad van Grubbenvorst naar Lottum fietste. Hij verklaarde dat de Blerickenaar, op zijn wielrenfiets, over hetzelfde fietspad in de richting van Grubbenvorst fietste. (Het fietspad is voor twee richtingen opengesteld.) De Lottummer verklaarde dat de Blerickenaar op zijn weghelft reed en niet reageerde op zijn signalen. Een aanrijding was het gevolg en beide fietsers kwamen ten val. De Blerickenaar raakte bij de aanrijding ernstig gewond. De politie stelt een onderzoek in naar dit ongeval.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie