Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wereldmetrologiedag

Datum nieuwsfeit: 20-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NMI

Wereldmetrologiedag

Op 20 mei a.s. is het wereldmetrologiedag. Dan wordt wereldwijd het belang van betrouwbare metingen en meetstandaarden onder de aandacht van het brede publiek gebracht. In opdracht van de Europese Commissie werken momenteel enkele coördinerende organisaties aan een panorama van de Europese metrologische infrastructuur. Dit overzicht moet de handelspartners van de Europese Unie een snel inzicht geven in de structuur en bevoegdheden van de betrokken nationale en Europese organisaties, instellingen en laboratoria. Deze leggen tezamen de basis voor alle test-, certificatie- en accreditatieactiviteiten in Europa. Daarmee wordt het principe eenmaal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie