Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agendapunten voor raadscommissies gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Archeologie, kruispunten in Veldhuizen en Voorjaarsnota in raadscommissies

Gisteravond begon de serie commissiebijeenkomsten als voorbereiding van de vaststelling van de Concernjaarrekening 2000 en de Voorjaarsnota 2001. Deze week zijn er vier vergaderingen, volgende week volgen er drie. In de meeste bijeenkomst komen delen van de jaarrekening en de voorjaarsnota ter sprake. Maar ook andere onderwerpen. U bent als belangstellende van harte welkom. U mag meepraten volgens de regeling Spreekrecht voor het publiek.

Archeologische kaart van Ede

Op maandag 21 mei bespreekt de raadscommissie voor Onderwijs, Cultuur en Recreatie (OCR) de rapportage Onderwijs aan asielzoekerleerlingen en de Archeologische kaart van Ede. Over dit laatste agendapunt zal stadsarcheoloog drs. M. de Nie een toelichting geven.

Verkeerssituaties

Op dinsdag 22 mei geven de leden van de raadscommissie Verkeer en Openbaar Beheer (VOB) advies over de invoering van het Collectief afhankelijk vervoer, de aanpassing van de Kruispunten Slotlaan - Kastelenlaan, de voortgang Waterplan, het tellingenoverzicht en de onttrekking aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de Maanderbuurtweg in Ede. Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur.

Gebied Vening Meineszstraat

De raadscommissie Economie, Grond, Ruimtelijke Ontwikkeling Stedelijk Gebied (EGROS) vergadert op woensdag 23 mei (aanvang 19.00 uur). De besprekingen gaan naast Jaarrekening en Voorjaarsnota over een voorbereidingsbesluit ex artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke ordening voor het gebied Vening Meineszstraat - Kamerlingh Onnesweg.

Extra commissie MVM

Op woensdag 30 mei komen de leden van de commissie Middelenbeleid, Volksgezondheid en Milieu (MVM) bijeen voor een extra vergadering. Zij vergaderen over de concern-jaarrekening 2000 en de Voorjaarsnota 2001. Deze bijeenkomst begint om 17.00 uur.

Spreekrecht voor publiek

Als belangstellende kunt u in de commissievergaderingen over een of meer agendapunten meespreken als u zich vooraf bij de commissiesecretaris aanmeldt. De volledige agenda van de commissievergaderingen ligt ter inzage in het Gemeentelijk Infocentrum, ingang Bergstraat 4 in Ede. De commissiesecretarissen zijn bereikbaar onder telefoonnummer (0318) 68 04 37 drs. F.M. le Large (OCR), 68 05 59 J.R. ten Cate (VOB), 68 02 35 J. Maltha (EGROS) en 68 06 87 E.M. van Tol (MVM).Ede, 16 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie