Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Zes arrestaties bij controle
21-5-2001. Het Ondersteunings Team Binnenstad (OTB) heeft donderdagavond tijdens een bromfietscontrole op de Nieuwmarkt zes arrestaties verricht. Betrokkenen reden op gestolen brommers en kregen een proces-verbaal voor diefstal en/of heling. Alle gestolen brommers zijn in beslag genomen.
Andere bestuurders kregen proces-verbaal voor onder meer te hard rijden en technische gebreken. De controle werd ondersteund door de Ongevallendienst en door een groep surveillanten.Drugsoverlast aangepakt
21-5-2001. Onder supervisie van de buurtregisseur is vorige week opnieuw de drugsoverlast in de Dapperbuurt aangepakt. Dit keer werden een dealer en vier verslaafden aangehouden. De ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie