Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogervorst ondertekent intentieverklaring arboconvenant

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ABU

Hoogervorst, ABU en bonden ondertekenen intentieverklaring arboconvenant(21-05-2001)

Vandaag ondertekenen staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de heer Hoogervorst, de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en de vakbonden (FNV Bondgenoten, Dienstenbond CNV en De Unie) een arbo-intentieverklaring. Deze verklaring vormt de opmaat naar een volwaardig arboconvenant voor de uitzendbranche en heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren en het verzuim terug te brengen.

Binnen een jaar willen de deelnemende partijen komen tot een convenant met heldere afspraken en maatregelen. Daartoe zal de komende maanden onderzoek worden gedaan onder uitzendkrachten, opdrachtgevers en uitzendondernemingen naar de risico's die uitzendkrachten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie