Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-05-2001 Mediaberichten 21 mei (14.30 uur)

VENRAY Gaslek

VENRAY Maandagmiddag kreeg de politie de melding van een gaslek op de Smakterweg. Het gaslek werd veroorzaakt door een automobilist die tegen een gasverdeelkast was aangereden waardoor de leiding afbrak. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. De direct gealarmeerde brandweer kon de leiding snel afsluiten waardoor het explosiegevaar vrijwel onmiddelijk in de kiem gesmoord werd. (De melding kwam om 12.19 bij de politie binnen.)

HORST 2 Aanhoudingen na vechtpartij

HORST Maandagmorgen heeft de politie twee mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een 25-jarige Sevenummer en een 26-jarige Horstenaar zijn voor nader onderzoek ingesloten.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een vechtpartij plaats in en buiten een café aan het Wilhelminaplein in Horst. Vermoedelijk was de aanleiding voor de vechtpartij het omstoten van een glas bier door een 24-jarige jongen uit Vierlingsbeek. Nadat dit gebeurde werd hij door een onbekende jongen geslagen. Op het moment dat de Vierlingsbeker een en ander buiten wilde uitpraten werd hij belaagd door meerdere jongens. Hij werd daarbij geschopt en geslagen. Een en ander resulteerde in een vechtpartij tussen twee groepen jongeren. Behalve de jongen uit Vierlingsbeek raakte daarbij ook een 23-jarige Venraynaar gewond aan zijn hand. Deze wond werd in het ziekenhuis gehecht. De politie is direct met een onderzoek gestart en dat heeft ertoe geleid dat maandagmorgen de eerste twee aanhoudingen zijn verricht. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

MELDERSLO Aanhouding na vechtpartij

MELDERSLO Maandagmorgen heeft de politie een 18-jarige vrouw uit Venray aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. De vrouw wordt ervan verdacht zaterdagavond een 17-jarige Melderslose te hebben mishandeld. Het slachtoffer werd na het uitgaan opgewacht door haar belaagster. Op het kerkplein in Melderslo werd zij door een groepje jongeren belaagd. Ze viel op de grond en werd vervolgens door meerdere personen geschopt en geslagen. De Venrayse was in aanwezigheid van vrienden en ze wisten hulp te halen. Hierop verdwenen de belagers. De aanleiding voor de vechtpartij ligt vermoedelijk in een onenigheid eerder op de avond. Beide vrouwen hebben elkaar getroffen bij het uitgaan in Venray. Het door de politie ingestelde onderzoek heeft erin geresulteerd dat maandagmorgen de eerste aanhouding plaatsvond. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie