Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Click Commerce levert Channel Managementoplossing aan YORK

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Click Commerce levert Channel Managementoplossing aan YORK

Hoofddorp, 21 mei 2001 - Click Commerce, (Nasdaq: CKCM) vooraanstaand leverancier van Channel Managementsoftware en -diensten, maakt bekend dat YORK International's Unitary Products Group Click Commerce heeft gekozen om een besloten elektronische marktplaats te bouwen. Met de marktplaats wil York haar bedrijfsprocessen stroomlijnen en de efficiëntie van haar wereldwijde operaties verbeteren. De Unitary Products Group is een onderdeel van YORK International Corporation (NYSE: YRK), dat een complete reeks koel- en verwarmingssystemen voor particuliere woningen, appartementen en kleine commerciële faciliteiten maakt en distribueert.

Dankzij de oplossing van Click Commerce kunnen YORK's distributiepartners in real-time, via internet, samenwerken met het bedrijf bij het bestellen van onderdelen, het beheren van garanties en retouren en zelfs het trainen en testen van servicepersoneel. Door haar partners in staat te stellen om zich te concentreren op hun kerncompetenties, zoals verkoop en service, verwacht YORK in omzet en marktaandeel te groeien, alsmede wereldwijd kosten te reduceren.

"Door de implementatie van de Click Commerce Channel Managementoplossing, zal YORK haar relaties met haar partners verbeteren en kan het bedrijf een goede klantenservice blijven bieden op de markt voor verwarming, ventilatie en air conditioning," aldus Michael W. Ferro Jr., oprichter en CEO van Click Commerce.

YORK zal de Click Commerce Relationship Manager gebruiken om te communiceren met alle leden van haar zakelijke partnernetwerk. De Relationship Manager biedt hen 24 uur per dag, overal ter wereld, toegang tot up-to-date zakelijke en productinformatie, inclusief trainingsmateriaal, service bulletins en technische documentatie, zodra deze beschikbaar zijn. Bovendien zullen alle partners van YORK de mogelijkheid krijgen om hun systemen te integreren met het Click Commerce-platform om onnodige overhead op de transacties te elimineren.

"We hebben Click Commerce gekozen vanwege hun expertise bij het implementeren van channel managementoplossingen en hun indrukwekkende klantenlijst," zegt Tom Huntington, bestuursvoorzitter van YORK International's Unitary Products Group. "Klantentevredenheid is altijd al een belangrijke succesfactor geweest op de markt voor verwarming, ventilatie en air conditioning. Door hun begrip van onze business en hun gerichtheid op klantentevredenheid, was Click Commerce een logische keuze als partner voor ons e-commerce initiatief."

Over YORK Unitary Products Group

YORK Unitary Products Group is een onderdeel van YORK International Corporation (NYSE: YRK). YORK International, dat gevestigd is in York (Pennsylvania), is de grootste onafhankelijke leverancier van producten voor verwarming, ventilatie, air conditioning en koeling in de Verenigde Staten en een toonaangevende internationale leverancier. Bezoek www.york.com voor meer informatie over het bedrijf.

Over Click Commerce

Click Commerce (Nasdaq: CKCM) is een toonaangevend aanbieder van Enterprise Channel Management-oplossingen die alle handelsactiviteiten van de verkooppartners van bedrijven synchroniseren. Onder meer American Standard, Black & Decker, Delphi, Emerson, Equistar, Kawasaki, Lubrizol, Mitsubishi, Motorola Otis Elevator en Volvo gebruiken Click Commerce' oplossingen voor het beheren van hun complexe distributiekanalen. Met haar geïntegreerde e-business platform en bewezen reeks toepassingen, stelt Click Commerce grote ondernemingen in staat om hun merkloyaliteit, klantentevredenheid en financiële resultaten te verbeteren. Click Commerce' hoofdkantoor bevindt zich in Chicago. Het bedrijf heeft Europese kantoren in Amsterdam, Londen, München en Parijs. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.clickcommerce.com.

Voor meer informatie:

Click Commerce, Jennifer Amejka, European Marketing Manager, telefoon: +49 (0)811 60095-235, e-mail: (amejka@clickcommerce.com)

Footprint Marketing, Annemieke van Herk, public relations, telefoon: +31 (0)20 4177 177, e-mail: (annemieke@footprint.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie