Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorzitter raad van bestuur Begemann treedt af

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijke Begemann Groep N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Begemann Groep N.V.

(21-05-2001) RBG rondt verkooptransacties af
A.H.C. Deleye zal terugtreden als voorzitter van de Raad van Bestuur
Breda, 21 mei 2001

RBG rondt verkooptransacties af
A.H.C. Deleye zal terugtreden als voorzitter van de Raad van Bestuur

Koninklijke Begemann Groep N.V. (RBG) maakt in aansluiting op de persberichten van respectievelijk 7 en 11 mei 2001 bekend, dat de verkoop van haar participaties Escher Holland B.V., Transys Projects Ltd., Mobile Tower Cranes (MTC) B.V. en HMZ Belgium N.V. aan Brant Beheer B.V., gevestigd te Antwerpen, is afgerond.

De afronding van de verkoop van de activa van Terminor Processing & Trade B.V. aan Tor Minerals International Inc., gevestigd te Texas, USA, heeft, zoals verwacht, 16 mei 2001 plaatsgevonden.

De bekend gemaakte onderhandelingen met Brant Beheer N.V. omtrent een mogelijke verkoop van haar participaties in MD Helicopters N.V., Breemars Assurantiën B.V., Begemann Rusland B.V. en Asia Euro Gateway Business Company Ltd., alsmede de vorderingen op RDM Holding N.V. en MD Helicopters Holding N.V. zijn nog gaande. Partijen verwachten hieromtrent in juni 2001 nadere mededeling te kunnen doen.

In het kader van de strategie van RBG, zoals goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van december 2000, is gekozen voor een gecontroleerde verkoop van activa en een afbouw van de activiteiten van RBG. Naar aanleiding van de vooruitgang hierin is in overleg tussen de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen besloten, dat de heer A.H.C Deleye zijn functie als voorzitter van de Raad van Bestuur van RBG, op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 12 juni 2001, zal neerleggen.

De heer Deleye is sinds oktober 1994 Voorzitter van de Raad van Bestuur van RBG. RBG is de heer Deleye zeer erkentelijk voor de energieke wijze waarop hij in de afgelopen periode leiding heeft gegeven aan RBG. Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 12 juni 2001 zal worden voorgesteld om de heer A.H.C. Deleye te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Koninklijke Begemann Groep N.V.
tel : +31 (0)76 52 44 444

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie