Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderenspreekuren over bijzondere bijstand in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

14-5-2001

Ouderenspreekuren over bijzondere bijstand

Eind mei worden erop verschillende plekken in Maassluis weer speciale spreekuren voor ouderen gehouden over het aanvragen van bijzondere bijstand. Ouderen kunnen hier terecht voor algemene informatie over allerlei regelingen en voorzieningen in het kader van de bijzondere bijstand, maar ook met vragen die betrekking hebben op de eigen persoonlijke situatie.

De planning voor de eerstvolgende spreekuren ziet er als volgt uit:
· maandag 21 mei van 11.00 tot 12.00 uur in wijkgebouw de Flat
· dinsdag 22 mei van 10.00 - 11.00 uur in dienstencentrum De Vliet

· woensdag 23 mei van 10.00 - 11.00 uur in Zonneweelde
· donderdag 24 mei mei van 10.00 - 11.00 uur in dienstencentrum De Vloot

Stadhuis
Overigens is er op werkdagen van 9.00 tot 11.30 uur bij de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid in het stadhuis aan de Koningshoek altijd een speciaal spreekuur voor het aanvragen van bijzondere bijstand. Op dit spreekuur kan iedereen terecht. Bovendien is er op werkdagen altijd een telefonisch spreekuur tussen 11.30 en 12.30 uur via telefoonnummer 5931700. De spreekuren buiten het stadhuis zijn uitsluitend bedoeld voor ouderen voor wie de komst naar het stadhuis mogelijk een belemmering vormt om bijzondere bijstand aan te vragen. Wie niet in staat is om naar de spreekuren in de wijk of in het stadhuis te komen, kan contact opnemen met de afdeling in het stadhuis. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om een huisbezoek af te leggen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie