Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

I2 introduceert Strategic Supply Chain Optimization

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

i2 introduceert Strategic Supply Chain Optimization

Service om snel het meest winstgevende supply chain-netwerk te bepalen

Zaltbommel, 21 mei 2001 - i2 Technologies - leverancier van oplossingen voor Supply Chain Management en marktplaatsen, introduceert de service Strategic Supply Chain Optimization, een analyse van het supply chain-netwerk van een bedrijf met behulp van i2 TradeMatrix.

Het Supply Chain Optimization-programma, dat bestaat uit een strategische consultancy van zes tot acht weken met daaraan gekoppeld het gebruik van i2 TradeMatrix Strategist gedurende 90 dagen, biedt bedrijven de mogelijkheid om snel te bepalen wat voor hen het optimale supply chain-netwerk is en dit af te zetten tegen de bestaande activiteiten.

Het Strategic Supply Chain-Optimization programma combineert een gestructureerde methodologie met krachtige optimalisatiesoftware voor het doorgronden van de programma helpen klanten bij het beantwoorden van de volgende vragen:

§ Waar kunnen de productie- of distributiecentra het best worden gevestigd? § Hoeveel en welke soorten logistieke faciliteiten zijn er nodig om de distributie van eindproducten te ondersteunen?
§ Welke klanten worden bediend vanuit de verschillende logistieke faciliteiten?
§ Wat zijn de voordelen van alternatieve fulfillment-strategieën? § Hoe kan worden voldaan aan de seizoensgebonden of cyclische vraag?

Met uitgebreide ervaring op het gebied van supply chains en e-business in combinatie met gedegen branche-expertise, is i2 een uitgelezen partner voor het beantwoorden van deze vragen. "De laatste 0 jaar heeft i2 enorm veel intellectueel kapitaal en kennis verworven op het gebeid van supply chains", aldus Doug Conner, Vice President van i2 Strategic Service Group. "Voeg daarbij de geavanceerde technologie van i2 en het is duidelijk dat wij in een zeer kort tijdsbestek enorm veel voor bedrijven kunnen betekenen."

i2 werkt samen met IBM Global Services voor de introductie van deze service van simulaties en analyses die bedrijven helpt bij het beoordelen en herontwerpen van de supply chains. "Deze tools kunnen de impact van operationele beslissingen tot in detail weergeven. Op basis hiervan wordt aangegeven welke investeringsbeslissingen de prioriteit verdienen", zegt David Seybold, Managing Principal voor Supply Chain Management Services van IBM Global Services.

i2 heeft Strategic Supply Chain Optimization ontwikkeld naar aanleiding van de grote en steeds toenemende vraag van klanten naar een dergelijke service. Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om de juiste strategische beslissingen te nemen over supply chain-structuren en daarmee de concurrentiepositie te waarborgen op de huidige markt.

i2
i2 is de leverancier van het i2 TradeMatrix-platform dat behalve oplossingen ook content- en marktplaatsfunctionaliteit biedt. Bedrijven kunnen met i2 TradeMatrix zowel particuliere als openbare marktplaatsen inrichten en tegelijkertijd de bedrijfsprocessen van alle deelnemers optimaliseren. i2 biedt diverse op samenwerking gerichte e-business-services voor zowel startende als gevestigde e-business-bedrijven. Elke service wordt ondersteund door oplossingen voor een optimale besluitvorming, transactiebeheer en content management. Het in 1988 opgerichte i2 heeft zich ten doel gesteld zijn klanten in 2005 een toegevoegde waarde te bieden van $75 miljard. i2 is gevestigd in Dallas, biedt werk aan meer dan 5500 mensen en heeft kantoren over de hele wereld. Voor meer informatie: www.i2.com.

Alle informatie over toekomstige ontwikkelingen onder voorbehoud. i2 is een gedeponeerd handelsmerk van i2 Technologies, Inc. i2 TradeMatrix, TradeMatrix, i2 TradeMatrix Solutions, i2 TradeMatrix Platform en het i2-logo zijn handelsmerken van i2 Technologies, Inc.

Contact
Brodeur Worldwide Renee Reijers.
Tel: +31 (0)20 346 20 00
Fax: +31 (0)20 669 72 65
Email: (rreijers@nl.brodeur.com)

i2 Technologies Sendy de Coster.
Tel: 00 - 32 2 717 66 50
Fax: 00 - 32 2 717 6621
Email: (sendy_de_coster@i2.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie