Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 21-05-2001 Politieberichten van 21/5 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Harlingen: inbraak bandencentrum
Van zondag op maandag werd ingebroken bij een bandencentrum aan de Hermesweg. Via vernieling van een kantoorraam kwam men het bedrijf binnen. Het wisselgeld (paar honderd gulden) werd uit de kassa weggenomen. Een medewerker van het bedrijf, een 46-jarige inwoner van Harlingen, heeft aangifte gedaan.

Lippenhuizen: inbraak personenauto
Van zaterdag op zondag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Butewei. Beide ramen aan de rechterzijde van de auto werden vernield. Uit de auto werd fotoapparatuur (fotocamera`s/ lenzen) weggenomen. De waarde van het ontvreemde bedraagt ongeveer f 11.000.- De eigenaar, een 69-jarige inwoner van Lippenhuizen, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: inbraak kantoor
Afgelopen weekend werd ingebroken in een makelaarskantoor aan de Druifstreek. Men kwam het kantoor binnen via verbreking. Uit het kantoor werden twee computers met randapparatuur, een fax een printer en een lettertang weggenomen. Een medewerkerster van het kantoor, een 32-jarige inwoonster van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie