Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost 2e Persbericht

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 21-05-2001 2e Persbericht 21 mei 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte negeert winkelverbod
In een winkel aan de Woenselse Markt is maandagavond rond 19.00 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een medewerker betrapte de verdachte in de zaak terwijl hij een winkelverbod had en sprak hem hierop aan. De man had echter niet het voornemen om direct de winkel te verlaten. Hierop is hij onder verzet door de medewerker aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Limburglaan is maandagmiddag rond 15.00 uur een 36-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De politie kreeg een melding binnen van een getuige die de verdachte slingerend over de weg zag rijden. Een ademanalyse met een promillage van 1,65 wees uit dat de man een behoorlijke slok te veel op had. Uit verder onderzoek bleek dat de verdachte reeds eerder betrapt was op het rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden wegens verzet tijdens uitdelen parkeerbon
Op de Grote Berg is maandagmiddag rond 16.15 uur een 36-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte was het niet eens met een parkeerbon die de politie uitschreef omdat in zijn auto geen geldig betalingsbewijs aanwezig was. Hij duwde de politieagent en rukte tevens zijn bonnenboekje uit zijn handen. De verdachte is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Aanrijding met letsel
Op de Lungendonk is maandag rond 17.45 uur een 59-jarige automobilist uit Mierlo gewond geraakt. De man remde plotseling. Een 43-jarige automobiliste uit Mierlo die achter de man reed kon niet tijdig remmen en botste achter op het voertuig van het slachtoffer. De man is met nekklachten overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Bakel: Diefstal personenauto
Tussen zondagavond 21.30 uur en maandagmorgen 10.30 uur is er vanaf de Molenakkers een geparkeerd staande personenauto, merk Volkswagen, type Golf GTI, kleur grijs, voorzien van het kenteken JF-GS-68, weggenomen.

Deurne: Inbraak in bedrijf
Uit een bedrijf aan de Garst zijn tussen zondagavond 23.00 uur en maandagochtend 7.00 uur twee weegschalen met een totale waarde van ongeveer 1.000 gulden en een geldbedrag van ongeveer 25 gulden gestolen. De dader kwam binnen door een raam van een toegangsdeur aan de achterkant van het pand te vernielen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Vanmorgen is er van 09.20 uur tot 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Bossebaan. Van de 649 gecontroleerde voertuigen reden er 113 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie