Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerpnota GSM-installaties ter inzage gemeente Driebergen

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Ontwerpnota GSM-installaties
(Algemene wet bestuursrecht)

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van Afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht (Awb) met ingang van maandag 21 mei 2001 gedurende

4 weken
op het gemeentehuis ter inzage ligt:

* de ontwerpnota GSM-installaties

Een actuele beleidsnota voor GSM-zendinstallaties is nodig, omdat vanwege de enorme groei van het aantal mobiele bellers in Nederland, de behoefte aan GSM-installaties met o.a. antennemasten is toegenomen. De GSM-installaties dienen stedenbouwkundig en maatschappelijk verantwoord te worden ingepast in het landschap en de gebouwde omgeving. Hiervoor zijn beleidsuitgangspunten in de nota beschreven.

Gedurende de terinzagelegging van de ontwerpnota kan een ieder zijn zienswijze op de ontwerpnota schriftelijk of mondeling indienen bij de gemeenteraad.

Na afloop van de terinzagelegging zullen eventuele zienswijzen worden beoordeeld, die vervolgens aanleiding kunnen vormen de nota aan te passen.

Vervolgens wordt de - eventueel gewijzigde - nota door de gemeenteraad vastgesteld. De nota GSM-installaties treedt dan in werking als geldend beleid.
meer informatie:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie