Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Signaalonderbrekingen kabelnet in gemeenten door UPC

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: UPC N.V.
Zoek soortgelijke berichten
UPC N.V.

SIGNAALONDERBREKINGEN KABELNET IN GEMEENTEN ZALTBOMMEL, MAASDRIEL EN WEST MAAS EN WAAL

Schiphol Rijk, 18 mei 2001

Vanaf maandag 21 mei verricht UPC Nederland werkzaamheden op het kabelnet van de gemeenten Zaltbommel, Maasdriel en West Maas en Waal. Als gevolg van deze werkzaamheden zal het tv en radiosignaal eenmalig enkele uren worden onderbroken.

De werkzaamheden zijn nodig om het huidige netwerk in Zaltbommel, Maasdriel en West Maas en Waal te verbeteren. De werkzaamheden vinden plaats tot 1 juli aanstaande. Via advertenties in huis aan huisbladen brengt UPC Nederland haar klanten op de hoogte van de werkzaamheden. Ook op de website www.upc.nl en op de teletekstpagina's achter het infokanaal kunnen klanten informatie vinden over de signaalonderbrekingen.
UPC Nederland biedt haar excuses aan voor het ongemak.

UPC Nederland
UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications (AEX en NASDAQ) en is met zo'n 2,2 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken. UPC Nederland is actief op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Op de consumentenmarkt voert de onderneming diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (Priority Telecom) en radio & tv. Op de zakelijke markt legt UPC Nederland zich toe op het ontwikkelen, toepassen en integreren van de modernste datacommunicatie- en internetoplossingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie