Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 21-05-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-211 215

Aanrijding Biddingringweg
BIDDINGHUIZEN Een 27-jarige automobilist uit Giessenburg raakte zondagochtend op de Biddingringweg met zijn auto van de weg. Hij probeerde te corrigeren, kwam in de andere berm terecht en sloeg over de kop, waarna de auto op het dak in een greppel belandde. Zowel de bestuurder als zijn passagier (24 uit Giessenburg) raakten gewond; de laatste liep mogelijk rugletsel op. Beiden zijn per GGD-ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad gebracht. De auto is afgesleept.

Landing in boom
LELYSTAD In een boom langs de Vogelweg landde zondag aan het begin van de middag een 32-jarige inwoner van Zeewolde. De man was bezig met een cursus parachutespringen en raakte aan het eind van zijn sprong eerst een boom, voordat hij op de grond terechtkwam. De parachutist klaagde over pijn in zijn rug en is per ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie