Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 10.30 uur
Verkeerscontroles

GROENEKAN Zondagmiddag heeft de politie op de Koningin Wilhelminaweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 330 gecontroleerde voertuigen overschreden 72 automobilisten de toegestane snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/h.

DE BILT Zondagmiddag werd op de Biltse Rading tussen half drie en half vijf een gordelcontrole gehouden. 32 Automobilisten werden bekeurd voor het niet dragen van de gordel. Er werden in totaal 750 passanten gecontroleerd.

Parkeermeterkrakers aangehouden

ZEIST De politie heeft dankzij de hulp van een getuige twee mannen van 25 en 45 jaar aangehouden die verdacht worden van het forceren van parkeermeters op de Slotlaan.

Surveillerende politiemensen werden door de getuige in kennis gesteld van het feit dat hij de twee had betrapt en dat de mannen nu wegliepen richting het Bethanieplein waarop de politie hen kon aanhouden. In de zakken van de 25-jarige werd een flinke hoeveelheid klein geld aangetroffen en bij de andere een schroevendraaier.

De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten, waarbij bovendien de Vreemdelingendienst een onderzoek instelt naar de verblijfspapieren van de vermoedelijk uit Polen afkomstige mannen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie