Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centraal Meldpunt Zorg brengt gids met zorgvoorzieningen uit

Datum nieuwsfeit: 21-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 21 mei 2001. Persbericht 2001/35.

Centraal Meldpunt Zorg brengt gids met zorgvoorzieningen uit

Het Centraal Meldpunt Zorg in Hoogezand-Sappemeer verspreidt deze week een gids waarin alle instellingen en organisaties zijn samengebracht die zorg verlenen aan ouderen, mensen met lichamelijke beperkingen en (chronisch) zieken. De gids heet Zorgvoorzieningen in Hoogezand-Sappemeer en wordt aan alle 65-plussers in Hoogezand-Sappemeer verzonden.

Het Centraal Meldpunt Zorg (CMZ) is een organisatie die zich richt op mensen in Hoogezand-Sappemeer die zich thuis minder goed kunnen redden als gevolg van een handicap, ziekte of ouderdom. Het CMZ geeft informatie over voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Veel voorzieningen kunnen bij het CMZ worden aangevraagd.

Bij het CMZ kunnen mensen terecht voor bijvoorbeeld thuiszorg, woon- en vervoersvoorzieningen, rolstoelen, wonen in een zorgcentrum, opname in een verzorgings- of verpleeghuis, ouderenprojecten en activiteiten en uitleen van hulpmiddelen zoals krukken en rolstoelen.

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie