Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwegein wil meer veilige Plettenburgerbaan-Marconibaan

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

College wil veiliger vormgeving aansluiting
Plettenburgerbaan-Marconibaan
Het college van Burgemeester en Wethouders wil de aansluiting van de Plettenburgerbaan op de Marconibaan op een meer verkeersveilige manier vormgegeven dan is vastgelegd in de gemeentelijke Autonota. Het college wil aansluiten bij het landelijk concept ´Duurzaam Veilig´ dat voorziet in een verkeersveilige inrichting van wegen. De aansluiting Plettenburgerbaan/Marconibaan wordt daardoor wel aanzienlijk duurder dan aanvankelijk was geraamd, met name door de uitbreiding van het plan met vrijliggende fietspaden langs de Marconibaan. De hogere kosten van de aansluiting hebben ook te maken gekregen met de nodige prijsstijgingen waarmee de gemeente is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie