Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer drempels in Hoog Zandveld naar aanleiding van inspraak

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Meer drempels in Hoog Zandveld naar aanleiding van inspraak Onlangs heeft de gemeente het wijkverkeersplan voor Hoog Zandveld ter inspraak voorgelegd aan belanghebbenden. In het wijkverkeersplan worden de plaatsen aangegeven waar snelheidsremmende maatregelen het te hard en onveilig rijden moeten verminderen. Het wijkverkeersplan kreeg tijdens de inspraakbijeenkomst Fort Vreeswijk op 22 maart 2001 positieve reacties. Op basis van de inspraakreacties zijn drie snelheidsremmers toegevoegd en enkele kleine wijzigingen in uitvoering van snelheidremmers.
Vanwege het aanmerkelijke rijtijdverlies voor het openbaar vervoer wordt de toegestane rijsnelheid op het Parkhout op 50 km/uur gehouden.

Naar aanleiding van de inspraak heeft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie