Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chordiant neemt Java Server-technologie over van ActionPoint

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Chordiant neemt Java Server-technologie over van ActionPoint

Hoofddorp, 22 mei 2001 - Chordiant Software, Inc. (NASDAQ:CHRD) heeft de Java Server-technologie van ActionPoint, Inc. (NASDAQ: ACTP) aangekocht voor circa 7,2 miljoen dollar in contanten en aandelen. Door deze overname zullen 20 medewerkers van ActionPoint overstappen naar Chordiant. Chordiant heeft de Java Server met applicatiecomponenten van ActionPoint gekocht om haar business-to-individual-applicaties (B2I) verder te kunnen uitbreiden. Chordiant kan met deze nieuwste aanwinst een versnelling bieden op het gebied van Java-ontwikkeling en een HTML/DHTML- en Java JSP-applicatieraamwerk waarmee haar Unified CRM-oplossing voor thin client-applicaties wordt uitgebreid.

Met de aangekochte, op XML ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie