Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Beenbreuk na aanrijding
22-5-2001. Op de Insulindeweg vond gisteravond een frontale botsing tussen een auto een bromfietser plaats. De bromfietser reed in verboden richting over de ventweg. De laagstaande zon verblindde de automobilist, waarop een aanrijding volgde. De bromfietser liep een dubbele beenbreuk op en is naar een ziekenhuis overgebracht. Van zijn brommer was niet veel meer over.Vermist meisje terecht
22-5-2001. Vanmorgen rond kwart voor elf is de 18-jarige Ayse Somuncu teruggevonden. Ze kwam vorige week woensdag niet meer thuis nadat ze boodschappen had gedaan in de buurt van haar huis in Amsterdam-Noord. De recherche van bureau Waddenweg startte hierop een opsporingsonderzoek naar de vermiste verstandelijk gehandicapte vrouw. Een op donderdag (17 mei) na de journaals uitgezonden extra politiebricht, leverde zon 20 tips op, maar resulteerde niet in het terugvinden van Ayse.
De recherche kreeg recent aanwijzingen binnen dat ze in Osdorp zou kunnen verblijven. Vanmorgen zochten politiemensen het stadsdeel af en troffen haar aan op straat. De eerste indruk is dat Ayse het goed maakt.Reageren op de site?
Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en laat een boodschap achter.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie