Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 22-05-2001

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 22-05-2001 Persberichten district Sittard (JvK/14.50 uur)

Born, XTC-afval
Maandagmiddag omstreeks 15.30 uur werd door de politie op een zandweggetje bij de Verloren Themaatweg circa 50 vaatjes met xtc-afvalstoffen aangetroffen. Een getuige had gezien hoe deze vaten kort tevoren daar werden gedumpt, waarna hij de politie belde. Het chemisch afval werd door een gespecialiseer bedrijf opgehaald ter verdere verwerking. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst.

Susteren, scouting
Afgelopen weekend werd ingebroken in het gebouw van de scouting van Susteren aan de Munsterweg. De inbraak werd maandagavond pas ontdekt. Een ruit werd vernield om binnen te komen. Uit het gebouw verdwenen enkele flessen frisdrank en een hoeveelheid tentharingen en stokken.

Sittard, hennep
De politie van Sittard heeft maandagmiddag in een woning aan de Tudderenderweg twee kleine hennepplantages aangetroffen van bijelkaar 162 planten. Deze werden vernietigd in opdracht van de officier van justitie. De technische installatie werd ontmanteld en in beslag genomen. Aan de 44-jarige eigenaar/bewoner werd een schikkingsvoorstel gedaan van fl. 3750,=

Sittard, hardleerse winkeldief
Een 27-jarige inwoner van Geleen werd maandagmiddag kort voor sluitingstijd in een kruidenierszaak aan de Brugstraat betrapt bij een diefstal van een fles wijn ter waarde van vier gulden en werd overgedragen aan de politie. Aan het politiebureau bleek de man nog enkele veroordelingen voor eerder dit jaar door hem gepleegde winkeldiefstallen open te hebben staan, in totaal twee weken celstraf. Nadat proces-verbaal was opgemaakt voor de laatste winkeldiefstal werd hij ingesloten teneinde de rekening met justitie 14 dagen celstraf- te voldoen.

Oirsbeek, inbraak kinderdagverblijf
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een kinderdagverblijf aan de Schoolstraat in Oirsbeek. Door een raampje in te slaan en vervolgens te ontgrendelen is men binnen gekomen. Uit diverse lokalen werden goederen weggenomen waaronder koffiezetapparaten ,waterkokers, telefoons en etenswaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie