Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 22-05-2001 Politieberichten van 22/5 (07.00 tot 13.00 uur)

Drachten: woningbrand
Tijdens werkzaamheden aan een woning aan de Oude Slingeweg brak maandag om 16.30 uur brand uit. Rietdekkers waren bezig met het aanbrengen van een nieuw rieten dak en gebruikten daarvoor een haakse slijper. Vermoedelijk zijn daarbij vonken ontstaan, waardoor het dak vlam vatte. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat ongeveer de helft van het dak verbrandde.

Franeker: inbraak bedrijf
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijf aan de Oostelijke Industrieweg. Door een raam te forceren wist men zich toegang tot het pand te verschaffen, waarna een snoep- en een frisdrankautomaat werden geforceerd. Een 45-jarige inwoner van Franeker deed aangifte.

Heerenveen: hondenpup aangevallen
De Cairn Terrier pup van een 43-jarige inwoonster van Heerenveen is maandag omstreeks 17.00 uur in het recreatieplan De Heide door twee honden verwond. De vrouw liep met haar 4 maanden oude hondje aan de lijn, toen deze ineens werd aangevallen door twee loslopende honden. De honden waren eigendom van een nog onbekende man en vrouw, waarvan de eigenaresse van de pup vergat de naam en het adres te vragen. De pup moest door een dierenarts behandeld worden.

Sneek: aanhouding winkeldiefstal
Een 52-jarige inwoonster van Sneek is dinsdag om 10.40 uur aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan het Schaapmarktplein. De vrouw werd betrapt toen zij een lipstick wilde meenemen zonder te betalen.

Balk: inbraak bedrijf
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Eigen Haard. Men kwam het pand binnen door een raam te forceren, waarna een complete CV-installatie werd gedemonteerd en meegenomen. Een 45-jarige inwoner van Harlingen deed aangifte.

Leeuwarden: diefstal uit tuin
Uit de tuin van een woning aan de Jansoniusstraat werden in de nacht van maandag op dinsdag drie struiken en een betonnen beeld gestolen. De 59-jarige eigenaar deed aangifte.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie