Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-05-2001 Mediaberichten 22 mei (15.30 uur)

ECHT Gekantelde vrachtauto (2)

ECHT Op het Ei van St. Joost is dinsdagmorgen om 10.00 uur een vrachtauto gekanteld. De chauffeur van de vrachtauto kwam daarbij bekneld te zitten. Het betreft een bulkwagen. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat de chauffeur met te hoge snelheid de bocht nam. Deze snelheid in combinatie met het gewicht van de auto veroorzaakte vermoedelijk de kanteling. De chauffeur is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) handelt de aanrijding verder af en beschikt over de personalia van de betrokken chauffeur. Er zijn geen andere personen of voertuigen betrokken bij dit ongeval.

ROERMOND Verkeersgewonde

ROERMOND Een 25-jarige vrouw uit Swalmen raakte dinsdagmorgen gewond bij een aanrijding. Omstreeks 8.30 uur reed ze over de Oranjelaan. Op de kruising met de Faunasingel krijgt ze geen voorrang van een 50-jarige Roermondse automobiliste. Een aanrijding is het gevolg. De auto van de vrouw uit Swalmen raakt hierbij op zn kant en de vrouw komt bekneld te zitten. De brandweer bevrijdt haar uit haar benarde positie en per ambulance is ze naar het ziekenhuis vervoerd. Ze wordt voor een nacht ter observatie opgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie