Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EuroPluim Consumentenbond voor Sterpolis Verzekeringen

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Aan : de redactie
Datum : 22 mei 2001

Eerste EuroPluim Consumentenbond voor Sterpolis Verzekeringen

De voorzitter van het Europees Parlement, mevrouw Nicole Fontaine, heeft op dinsdag 22 mei officieel de eerste EuroPluim uitgereikt aan Sterpolis Verzekeringen. De Consumentenbond, initiator van de EuroPluim, is namelijk van mening dat Sterpolis op een juiste wijze omgaat met de invoering van de euro door de premies en dekkingen consequent in het voordeel van de klant af te ronden.

Door de Nederlandse overheid is bepaald dat deze afrondingen nóóit in het nadeel van de consument mogen zijn. Toch komt het nog maar al te vaak voor dat bedrijven de invoering van de euro gebruiken om een verkapte prijs- c.q. premieverhoging door te voeren om tot een mooie ronde europrijs te komen. Vandaar dat de Consumentenbond inmiddels een EuroMeldpunt in het leven heeft geroepen waarbij iedereen terecht kan voor klachten maar ook voor complimenten over de invoering van de euro.

Sterpolis heeft ervoor gekozen om al in 2001 over te gaan op de euro. Zo kan de klant alvast wennen aan de euro en nu al profiteren van lagere prijzen. Niet alleen heeft Sterpolis de premies van de schadeverzekeringen naar beneden afgerond, ook zijn de dekkingen in het voordeel van de klant naar boven afgerond. Dit betekent voor de consument een dubbel eurovoordeel.

Sterpolis, gevestigd in Arnhem, is een landelijk werkende direct writer met een eigen signatuur binnen de verzekeringswereld. Met een uitgebreid pakket verzekeringen en bijna vijftig jaar kennis en ervaring richt Sterpolis zich vooral met haar auto-, woon- en reisverzekeringen rechtstreeks op de consument. Sterpolis is een dochter van Interpolis en maakt onderdeel uit van de Rabobank Groep.

Voor meer informatie:
Sterpolis Verzekeringen:
Irma van der Fluit, Marketing Manager
Telefoon: (026) 357 26 02 of (06) 5383 0646

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie