Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inpromad opent solutions center voor hp laserjet printers

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRNL0000021

Inpromad opent Solutions Center voor
HP LaserJet printers

Amstelveen, 22 mei 2001 - Inpromad opent in Dordrecht een Solutions Center. Hier worden specifieke derde-partij oplossingen voor HP LaserJet printers gedemonstreerd. Ook kunnen deze getest worden in het center. De demonstraties en tests zijn bedoeld voor Nederlandse en Belgische HP Business Partners en hun klanten, die specifieke oplossingen voor in- en uitvoermogelijkheden voor papier op HP-printers zoeken. Wanneer de HP LaserJet printer een bepaalde oplossing niet standaard biedt, dan kan Inpromad dit in veel gevallen wel bieden met aanvullende producten en oplossingen die speciaal voor de HP LaserJet printers zijn ontwikkeld. Ook hardware- en softwareontwikkelaars voor HP-producten kunnen er hun producten testen en aan gebruikers demonstreren.

Het Solutions Center van Inpromad is gevestigd op een goed bereikbaar bedrijventerrein in Dordrecht. Inpromad verkoopt zelf geen printers. Alleen de specifieke oplossing voor de printers wordt door Inpromad aangeboden. Eén van de oplossingen die getest kan worden is bijvoorbeeld de HP LaserJet 8150 die door Inpromad met maar liefst 6 extra invoerladen voor elk 500 vel papier uitgerust kan worden. Voor klanten die veel verschillende papiersoorten gebruiken, is dit een ideale oplossing. Ook is er diverse computerapparatuur beschikbaar, zodat de klant zijn eigen netwerkomgeving kan nabootsen en het juiste Operating System kan kiezen.

De volgende oplossingen kunnen o.a. worden gedemonstreerd:


* Het printen van groot volume over meerdere printers met behulp van cluster programmatuur.

* Printen van grote hoeveelheden papier met afwijkend papierformaat of dikte.

* Printen van grotere hoeveelheden gedurende de nacht op een HP color LaserJet 4550.

* Speciale printer en copier voor het notariaat en de advocatuur met voldoende papier invoerladen, sortering aan de uitvoerkant, faxen en digital senden naar e-mail.

* Printen van de complete reeks van export- en transportdocumenten.
* Printen van complete document sets voor de verzekeringsbranche.
* Printen van pakbonnen voorzien van diverse bedrijfslogo's en op verschillend gekleurd papier.

* Facturatie op standaard briefpapier met kopieën op (gekleurd) papier met diverse bedrukking en volledig automatisch uitgesorteerd en geniet.
* Printen van complete doordruksets met laserkwaliteit.
* Het volledig automatische printen en uitsorteren van een documentenset gestuurd door een korte opdracht.

Naast het Solutions Center van Inpromad kunnen HP klanten en prospects voor een demonstratie van printers ook gebruik maken van het Color Plaza (voor grootformaat printers) en het HP Color Center voor HP (color) LaserJet printers.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een 'always-on' internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Contactpersoon voor de redactie:
(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie