Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 22-05-2001 District Heerlen
Heerlen

Persbericht 15.00

Doenrade; van auto beroofd
Maandagavond omstreeks 22.45 uur is een 76-jarige inwoner uit Sittard op de Steenakkerweg in Doenrade door twee mannen van zijn auto beroofd. Het slachtoffer werd na de beroving door een passant over gebracht naar een café in de buurt, vanwaar de politie werd gewaarschuwd.
De twee daders hadden de Sittardenaar met een auto gevolgd en haalden hem op zeker moment in. Daarna dwongen zij de man om tot stoppen door voor hem plotseling te remmen. Vervolgens zijn de daders naar de auto van de Sittardenaar gelopen, rukten het portier open en bedreigden de man met een moker. Hierbij kwam het slachtoffer op zeker moment op de grond terecht waarna een van de daders in de auto van het slachtoffer sprong en ermee vandoor ging. Het slachtoffer bleef achter met naast hem de moker die de daders bij zich hadden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Heerlen; autokraker aangehouden
Maandagavond omstreeks 22.30 uur werd op de parkeerplaats aan de Stationstraat in Heerlen een 28-jarige inwoner uit Kerkrade aangehouden. De politie werd getipt dat er iemand in aan het breken was in een bestelbus. Agenten die snel ter plaatse waren troffen de man in de auto aan. Bij het zien van de agenten riep hij: "Shit betrapt, ik ga mee". De kerkradenaar werd ingesloten.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie