Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 22-05-2001 Persbericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, Wijbosch

Maandagavond is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Op deze weg waar 80 km gereden mag worden werden 950 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 9 te hard te rijden. De hoogste snelheid was 110 km/u.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is een 47-jarige man uit Esch bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Keulsebaan in Boxtel.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Stationsstraat in Boxtel. Een ruit van het bedrijf werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Nog onbekend is wat er is gestolen.

INBRAAK AUTO, Vught

Maandagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Michiel de Ruyterweg in Vught. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een laptop computer, een portemonnee met verschillende pasjes en een map werden gestolen.

WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Dinsdagmiddag is een 50-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden. De vrouw werd in een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel betrapt toen ze twee doublé kettingen wegnam. De vrouw kreeg een boete van fl. 250,-.

GORDELCONTROLE, Schijndel

Dinsdagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Wijbosscheweg in Schijndel. Totaal 83 voertuigen werden gecontroleerd. 9 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet om hadden. In een van de auto`s zaten zelfs geen autogordels terwijl dat wel verplicht was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie