Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 22-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

WONINGINBRAAK

Bij een woning aan de Hoogeindse Kampen te Rijkevoort is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. De achterdeur van de woning werd opengebroken waarna men zich via de garage toegang verschafte tot de keuken en de woonkamer. Op het moment dat de inbrekers in de woonkamer kwamen ging het alarm van de woning af waarop zij gevlucht zijn. Uit de woning werd voor zover bekend een portemonnee met daarin een gering geldbedrag meegenomen.

TANKEN ZONDER BETALEN

Op maandagmiddag is bij een tankstation aan de Lange Beijerd te Cuijk getankt zonder te betalen. Er werden twee jerrycans gevuld met diesel ter waarde van FL. 107,84.

VERKEERSONGEVAL

Maandagavond is er aan de Breestraat te Sint Anthonis een ongeluk gebeurd ter hoogte van de kruising Henri Dunantstraat. Een 29-jarige Nijmeegse bestuurder van een bedrijfsauto komende uit de richting Stevensbeek stond stil op de Breestraat te wachten om de Henri Dunantstraat in te rijden. De stilstaande bedrijfsauto werd rechts ingehaald door de bestuurder van een personenauto (waarvan verdere gegevens ontbreken) die daarbij de bedrijfsauto rechtsachter raakte. Het ongeval heeft alleen blikschade veroorzaakt.

VOGELTJES DOOD DOOR VERNIELING KASTJES

Vanmorgen werd door een 49-jarige man uit Beugen ontdekt dat aan de Mullemsedijk te Stevensbeek ongeveer 75 vogelkastjes van de vogelwacht waren vernield. In de meeste van deze kastjes zaten eitjes of jonge vogeltjes. Sommige eitjes/vogeltjes zijn uit het kastjes gegooid, andere vogeltjes zijn dood gegaan doordat de kastjes met tape afgeplakt waren. Om hoeveel vogeltje/eitjes het gaat is nog niet bekend. De vernieling van de kastjes moet plaatsgevonden hebben tussen woensdag 16 en dinsdag 22 mei.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie