Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam bij jubileum Wereldmuziek

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink bij jubileum Wereldmuziek

Cultuurwethouder Hans Kombrink spreekt dinsdag 22 mei om 19.45 uur tijdens de ontvangst ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de afdeling Wereldmuziek in het Rotterdams Conservatorium, Kruisplein 26. Ter gelegenheid van het jubileum vinden diverse activiteiten en optredens plaats. Het Rotterdams Conservatorium heeft vier grote meesters - allen als artistiek leider/docent verbonden aan de opleiding - bereid gevonden om 22 mei een aantal afstudeerrichtingen wereldmuziek op het podium van de Jurriaansezaal in De Doelen te brengen: Paco Pena speelt flamencogitaar, Hariprasad Chaurasia vertolkt raga's op de Indiase bansuri, Talip Özkan brengt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie