Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-05-2001 Mediaberichten 22 mei (laatste berichten)

LIMBURG-NOORD Snelheidscontroles

NEER Dinsdagmorgen controleerde de politie de snelheid van het verkeer op de Napoleonsweg. Van de 1144 passanten overschreden er 15 de maximale limiet van 80 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 103 km per uur.

BELFELD Dinsdag controleerde de politie de snelheid van het verkeer op de Rijksweg Noord. Van de 1020 passanten overschreden er 123 de maximale limiet van 50 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 82 km per uur.

WEERT Dinsdagmiddag controleerde de politie de snelheid van het verkeer op de Biest. Van de 452 passanten overschreed er 1 de maximale limiet van 50 km per uur. De betreffende automobilist passeerde de controle met 57 km per uur.

HEEL Dinsdagmorgen controleerde de politie de snelheid van het verkeer op de Napoleonsweg. Van de 1216 passanten overschreden er 28 de maximale limiet van 80 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 105 km per uur.

HERTEN Verkeersgewonde

HERTEN Een 28-jarige vrouw uit Roermond raakte dinsdagmiddag gewond bij een aanrijding. De vrouw reed met haar bromfiets over het fietspad naast de Rijksweg. Een 37-jarige automobilist uit Herten zag de vrouw niet aankomen toen hij vanuit de Rijksweg de Holleweg wilde inslaan. Beide reden in dezelfde richting. De vrouw is per ambulance naar het Roermondse ziekenhuis gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie