Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank talentenshow uitgesteld wegens dreiging MKZ

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchRABOBANK TALENTENSHOW VERPLAATST NAAR 22 MEI
Als gevolg van de maatregelen vanwege de dreiging van mond- en klauwzeer heeft de Rabobank vorige week moeten besluiten alle activiteiten van het Rabobank Talentenplan op te schorten. Als gevolg daarvan is de voor 18 april geplande Talentenshow verplaatst naar dinsdag 22 mei.

Oorspronkelijk zouden vorige week de selectiedagen voor het Talentenplan zijn gehouden. Doordat het ministerie van Landbouw besloot om in principe alle paardenevenementen te verbieden, konden deze geen doorgang vinden. De selectiedagen worden nu op 1 en 2 mei gehouden in Exloo.
Voor de daaruit geselecteerde ruiters geven Anky van Grunsven en Piet Raijmakers op 9 mei een clinic in Wanroij.

Op dinsdag 22 mei wordt in Exloo bekend gemaakt welke twee talenten gedurende een jaar persoonlijke begeleiding krijgen van Anky van Grunsven of Piet Raijmakers. Dit zal gebeuren tijdens de Rabobank Talentenshow. Een groots paardenspektakel in het teken van talenten, topruiters, clinics en show.
Mensen die reeds kaarten hadden besteld voor de oorspronkelijke show op 18 april krijgen persoonlijk bericht op hun huisadres. Voor de show van 22 mei kan men kaarten bestellen via telefoonnummer 0499-395 478


©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie