Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ExtraTainment CEO spreekt op 3G 2001 congres

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotterdam, 7 mei 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT CEO CURT ROTH SPREEKT OP 3G 2001 CONGRES

ExtraTainment CEO Curt Roth spreekt op het vijfde 3G (Third Generation Mobile Systems) 2001 congres op dinsdag 22 mei in het Acropolis Convention Centre in Nice, Frankrijk. Roth spreekt om 16.30 uur op de tweede dag van het congres, dat gewijd is aan "3G Services en Applicaties". Zijn presentatie is getiteld "Exploiting The Commercial Opportunities Of Developing 3G Multimedia Messaging Services".

Het vijfde 3G congres 2001 richt zich op commerciële kansen, marktontwikkeling, service creation en mogelijkheden tot het genereren van inkomsten. Het congres vindt plaats van maandag 21 tot en met donderdag 24 mei 2001 in het Acropolis Convention Centre in Nice, Frankrijk. Tijdens het congres vindt tevens de eerste editie van de AGMA Awards uitreiking (Annual Global Mobile Awards) plaats in het Hotel Negresco, op 22 mei 2001. Naast ExtraTainment spreken onder andere NTT DoCoMo, Ericsson, Alcatel en Nortel Networks op het congres. Het evenement wordt georganiseerd door IIR Londen. Voor meer informatie, zie: www.iir-3G2001.com

ExtraTainment is genomineerd voor de BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Interactive Entertainment Award. Het is de winnaar van de Cool Site of the Month Award en is genomineerd voor de Cool Site of the Year Award. ExtraTainment wordt wereldwijd gezien als één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van creëren en leveren van mobiele multimedia content.

ExtraTainment biedt streaming, narrow bandwidth entertainment content zoals cartoons, animaties en games voor de mobiele markt via SMS, WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System), Pocket PC's en Internet. Dankzij de narrow bandwidth multimedia content van ExtraTainment kunnen mobiele netwerken nu al multimedia content aanbieden over het huidige netwerk zonder de aanwezigheid van een broadband infrastructuur zoals 3G. De cartoons van ExtraTainment kunnen bekeken worden via lage- en medium snelheid GSM en GPRS netwerken, waardoor men een 3G ervaring krijgt over een 2G netwerk. De content is voor een jong publiek, is niet gebonden aan taal en cultuur en leent zich daardoor bij uitstek voor de internationale markt. ExtraTainment levert ook content gericht voor de locale markt in Europa, Azië en Australië.

Meer informatie over ExtraTainment is te vinden: Internet corporate www.extratainment.com Internet entertainment www.extratainment.com/cartoonmayhem.html WAP phones www.waptoons.com Pocket PC's www.pockettainment.com

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail (mijke.niks@extratainment.com).

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment cartoons, logos en banners kunt u terecht op: www.extratainment.com/media_press.htm

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie