Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mercury Interactive ondersteunt Visual Studio.NET

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Mercury Interactive kondigt ondersteuning aan voor Visual Studio.NET programma en .Net-technologiën

Levenscyclus-benadering bij prestatiebeheer helpt Microsoft .NET klanten bij leveren en onderhouden softwareprestatie

Mercury Interactive Corp. (Nasdaq: MERQ), marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer, kondigt vandaag ondersteuning aan voor Microsoft Visual Studio.NET, een RAD-systeem (Rapid Application Development) voor het bouwen van de volgende generatie webtoepassingen en XML-webdiensten.
Ontwikkelaars die applicaties creëren met Microsoft Visual Studio.NET kunnen profiteren van Mercury Interactives geautomatiseerde testoplossingen. Zo kunnen ze snel applicaties in gebruik nemen die voldoen aan bedrijfseisen qua functionaliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Mercury's toonaangevende enterprise producten WinRunner*, LoadRunner* en TestDirector* bieden ondersteuning voor het testen van de meest veeleisende bedrijfsapplicaties en -architecturen. Bovendien kunnen IT-bedrijven Mercury Interactives productserie Topaz® gebruiken om de prestatie van applicaties te bewaken en snel problemen op te sporen, vast te stellen en op te lossen, die zich kunnen voordoen zodra een product in productie is genomen.

Mercury Interactives levenscyclusbenadering voor prestatiebeheer De afgelopen elf jaar heeft Mercury Interactive best-practices ontwikkeld voor het gebruik van prestatiebeheeroplossingen tijdens de complete levenscyclus van applicaties. Deze geïntegreerde aanpak, bekend als de Performance Development Lifecycle, biedt een gecombineerd en geïntegreerd proces voor het leveren en onderhouden van toepassingen met hoge prestatie en betrouwbaarheid. Bovendien combineert het processen die voorafgaan aan de ingebruikname - globaal testmanagement, functionele tests, regressietests en loadtests - met prestatiebeheerprocessen voor de productieomgeving. Deze aanpak helpt ondernemingen bij het overbruggen van de kloof tussen bedrijfseisen en bedrijfspraktijk. Het flexibele systeem vormt tevens een aanvulling op bestaande methodes, eigen hulpmiddelen en resources van het bedrijf. Bovendien heeft elk onderdeel van de levenscyclus de potentie opmerkelijke resultaten op te leveren. Zo biedt ActiveTest* bedrijven de mogelijkheid buiten de firewall te testen. Hiermee heeft het bedrijf de prestatie van bedrijfskritische toepassingen verbeterd met gemiddeld 400 procent, zonder dat aanvullende hardware vereist was.

Over Mercury Interactive Corporation
Mercury Interactive is marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer. De geautomatiseerde software ondersteunt bedrijven bij het aanbieden en onderhouden van applicaties die hoge prestaties moeten leveren. Overal ter wereld worden de oplossingen voor applicaties en technologische infrastructuur gebruikt om hardware en onderhoudskosten te beperken, continue inkomstenstromen te garanderen en concurrentieposities te versterken.
Mercury Interactive is opgericht in 1989 en is gevestigd in Sunnyvale, Cal. De onderneming heeft 1.400 werknemers en kantoren in meer dan 20 landen. De Nederlandse vestiging staat in Utrecht en is telefonisch bereikbaar via 030 - 241.7090 en online via www.mercuryinteractive.nl

Voor nadere informatie:
Mercury Interactive, Esther Westerweele, tel.: 030-241.70.90; e-mail ewesterweele@mercury-eur.com
Effect adviesgroep, Tjarko Rookmaker, tel. 023-547 07 97; email: mi@effect-europr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie