Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Statencommissie Friesland voor Welzijnszaken

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Agenda

22 mei 2001 17.30 uur Statencommissie voor Welzijnszaken

Plaats: Provinsjehûs, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden Secretaris: G. Kraak, tel. 058 292 56 18, e-mail: (g.kraak@sis.fryslan.nl)

Hoofdpunten

- Begrotingswijzigingen
Door de invoering van het kasritme zijn financiële verplichtingen niet mee overgegaan naar 2001. Om te kunnen voldoen aan de verplichtingen worden nu een aantal subsidies opnieuw opgevoerd. Verder wordt voorgesteld 10.000 beschikbaar te stellen aan de Ried fan de Fryske Beweging voor de organisatie van het FUEN (Federal Union of European Nationalities).
Aan de commissie wordt gevraagd in te stemmen met de voorliggende begrotingswijzigingen.

Belangstellenden zijn welkom op de publieke tribune In vergaderingen van Statencommissies hebben burgers de gelegenheid om, maximaal 5 minuten, over een punt van de agenda mee te praten. Verzoeken daartoe moeten voor het begin van de vergadering schriftelijk bij de voorzitter ingediend worden met opgave van de punten waarover men wat wil zeggen.

Voor informatie over de openbare vergaderingen kunt u terecht bij het Informatiecentrum provincie Fryslân, Tweebaksmarkt 52 Leeuwarden. Tel. 058- 292 55 24 e-mail (info@fryslan.nl)

U kunt de stukken raadplegen op deze site. Wilt u van ons bericht, als er nieuwe stukken beschikbaar zijn op internet? Geef uw e-mailadres dan even door via ((provincie@fryslan.nl)).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie