Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Daewoo Matiz in Italië verkozen tot 'Car of the Year'

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Daewoo Matiz in Italië verkozen tot 'Car of the Year'

(22 mei 2001)

De Daewoo Matiz is door een Italiaanse vakjury verkozen tot 'CAR OF THE YEAR' in de verkiezing 'The 5th Excellence Trophy'.

Deze verkiezing, georganiseerd door GIPA (Inter-professional Organization of the Automobile, Products & Services), vindt ieder jaar plaats met als oogmerk een prijs toe te kennen aan het meest dynamische automobielbedrijf op het gebied van aftersales, met specifieke aandacht voor verdiensten in de sectoren technologische innovatie, productkwaliteit, logistiek, organisatie, strategie, communicatie en commerciële vaardigheden.

In totaal worden er veertien prijzen voor diverse categorieën uitgereikt. De bepaling van de uitindelijke rangschikking vond plaats na een onderzoek door 1.500 vakkundige medewerkers van de Italiaanse PTT, waaronder monteurs, partsmedewerkers, carrosseriebouwers, dealers en servicemanagers. Tevens hebben ook vakjournalisten hun mening gegeven. De uitverkiezing van de Daewoo Matiz in de klasse 'CAR OF THE YEAR' werd door de jury onderbouwd met de uiteindelijke beoordeling, "een
auto die geschikt is voor de Italiaanse markt, niet alleen dankzij het aantrekkelijke uiterlijk, maar ook vanwege het eenvoudige onderhoud".

De prijs is onder grote belangstelling van vertegenwoordigers uit de Italiaanse automobiel-industrie en de media onlangs aan Daewoo overhandigd. Kees Hoejenbos, Directeur Verkoop & Marketing van Daewoo Motor Benelux: "De Matiz is voor onze organisatie een belangrijke auto en deze uitverkiezing onderstreept de antrekkingskracht van dit model. Dat overigens begin dit jaar in een vernieuwde uitvoering op de markt is gekomen."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie