Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: vechtpartij in Melderslo

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-05-2001 Mediaberichten 22 mei (11.20 uur)

MELDERSLO 2e Aanhouding na vechtpartij

MELDERSLO In de loop van de maandag heeft de politie ook een 19-jarige vrouw uit Horst aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Deze vrouw wordt net als de 18-jarige, die al eerder werd aangehouden verdacht van betrokenheid bij een vechtpartij op zaterdagavond. (In het bericht van maandag 21 mei staat dat de 18-jarige verdachte uit Venray komt. Dit is een vergissing; ook de 18-jarige vrouw komt uit Horst.)

Beide vrouwen worden ervan verdacht zaterdagavond een 17-jarige Melderslose te hebben mishandeld. Het slachtoffer werd na het uitgaan opgewacht door haar belaagsters. Op het kerkplein in Melderslo werd zij door een groepje jongeren belaagd. Ze viel op de grond en werd vervolgens door meerdere personen geschopt en geslagen. De Venrayse was in aanwezigheid van vrienden en ze wisten hulp te halen. Hierop verdwenen de belagers. De aanleiding voor de vechtpartij ligt vermoedelijk in een onenigheid eerder op de avond. De vrouwen hebben elkaar getroffen bij het uitgaan in Venray.

WEERT Verkeersgewonde

WEERT Een 74-jarige vrouw raakte maandagmiddag gewond bij een aanrijding. De vrouw fietste omstreeks half zes over de Emmasingel en sloeg op het kruispunt Emmasingel-Vogelsbleek linksaf de Vogelsbleek in. Ze kwam daarbij in aanrijding met een 25-jarige motorrijder die eveneens over de Emmasingel reed. De vrouw is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

ECHT Gekantelde vrachtauto

ECHT Op het Ei van St. Joost is dinsdagmorgen om 10.00 uur een vrachtauto gekanteld. De chauffeur van de vrachtauto kwam daarbij bekneld te zitten. Het betreft een bulkwagen. Op dit moment is nog niet bekend waardoor de kanteling kon gebeuren. Ook de personalia van de chauffeur zijn nog niet bekend. Later op de dag volgt een vervolgbericht op internet.

ECHT Aanhouding verdachten verkeersongeval

ECHT Maandagavond vond er op de Brugweg een eenzijdige aanrijding plaats. De bestuurder had zijn personenauto niet onder controle en reed daardoor tegen een verkeerszuil op de vluchtheuvel en tegen een lichtmast. De auto raakte zwaar beschadigd en de vijf inzittenden gingen er te voet vandoor. Op de Hubertusstraat kon de politie drie van de vijf verdachten aanhouden. Twee anderen haddden inmiddels een taxi genomen en ook zij werden getraceerd. Een 39-jarige Pool bleek bestuurder te zijn geweest. Hij bleek teveel te hebben gedronken en kreeg daarvoor een rijverbod van 10 uur. De vier inzittenden, twee 42-jarigen, een 31-jarige en een 38-jarige Pool kregen een boete van 500 gulden voor het verlaten van de plaats van het ongeval. De bestuurder krijgt een dagvaarding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie