Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Festival CultureAltDelete op bÈta faculteit KU Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 22-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten

Katholieke Universiteit Nijmegen

Cultuur op de Campus
FESTIVAL CULTUREALTDELETE ZET STEMPEL OP DE BÈTA FACULTEIT

Dinsdag 22 mei is het zover want dan wordt het Toernooiveld van de Beta-Faculteit voor het eerst omgetoverd tot hèt Cultuurpodium van de Campus! CultureAltDelete is het nieuwe, tweedaagse festival van Cultuur op de Campus in mei en september 2001 dat in samenwerking met de studieverenigingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica tot stand kwam. Het GrootepleinFestijn van de Medische Faculteit heeft er vanaf dit jaar dus een broertje bij op de Beta-Faculteit. In mei aflevering 1 van deze revolutionaire opstart! En hoe kun je de zomer beter beginnen dan liggend op het gras bij de vijver van het Toernooiveld met het zomerse programma van CultureAltDelete

Programma

Lounge (16.00-16.30 uur)
Om de stemming aan te wakkeren begint de middag met een heuse lounge waarin de dj's van Coco Tunes in een opzwepende set het publiek klaarstomen voor Remission, Walkate & Reeringh en Relax & Specially Blended..
Reggaemuziek door Remission ( 16.30-17.30 uur)
Het muzikale startsein wordt gegeven door de muzikanten van Remission. Remission is een rootreggae-band in de traditie van de grote helden! Naast eigen werk behoort ook een geweldige Bob Marley-tribute tot hun repertoire. Het Toernooiveld wordt voor even zonnig oord waar je achterover kunt liggen in zwoele zomerklanken. Dansen mag ook! Cabaret door Walkate & Reeringh (17.30-18.00 uur) Philip Walkate en Jan Hein Reeringh komen voort uit de traditie van het Leidsch Studenten Tooneel. Hun studententijd bestond voor het grootste deel uit optreden! In het verleden ontstonden reeds vele liedjes en sketches en produceerde het cabaretduo zelfs een aantal cd's. Ook speelden zij al in het voorprogramma van Paul van Vliet. Begin 2000 was de tijd rijp voor het eerste grote cabaretprogramma. Met 'Juist' was dit een feit! Walkate & Reeringh haken in op het feest, de liefde en de literatuur en staan stil bij kleine en grote levensvragen, muzikaal begeleid door de piano, mondharmonica en trombone. Met hilarische sketches en prachtige liedjes vermaken zij tijdens CultureAlt Delete de festivalgangers op het Toernooiveld! Relax & Specially Blended (18.00-19.00 uur)
Na het ongetwijfeld pakkende optreden van Walkate & Heeringh is het weer tijd voor muziek. Relax & Specially Blended maakt het festival compleet door een optreden waarin soul en hiphop vooropstaan. Trek nog even je sneakers aan en dans mee met de afsluitende act van CultureAltDelete!

Cultureel Festival CultureAltDelete, dinsdag 22 mei, 16.00-19.00 uur, grasterras Bèta Faculteit, Toernooiveld 1, Campus Katholieke Universiteit Nijmegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie