Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste vaatje hollandse nieuwe gekocht door C1000

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe van 2001 is gistermiddag tijdens de traditionele veiling in de visafslag van Scheveningen bemachtigd door Felix Gerritsen, hoofd Assortimentsmanagement Vers van de supermarktgroep C1000. Hij ondervond bij het bieden fel tegenstand van het Heinekenconcern, de verzekeringsgroep Achmea en de gezamenlijke vis- en detailhandel die tot grote vreugde van Dieuwertje Blok, die namens de stichting 'Maatjesprojecten' de bijna 400 aanwezigen in de Scheveningse mijnzaal het goede doel van deze stichting uiteenzette. De Scheveningse handel met name, gevolgd door de wat zuiniger Katwijkers en een enkele Spakenburger en Urker handelaar, hield de prijs van het eerste vaatje ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie