Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouders Rotterdam bij Waterproject

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouders Kuijper en Meijer bij Waterproject

Wethouder Els Kuijper (onder meer Milieu) opent woensdag 23 mei om 13.30 uur de tentoonstelling Waterproject 1854-2001 aan de Boezemsingel/Spiegelnisserkade. De tentoonstelling bestaat uit 5 verschillende chalets aan diverse singels in de binnenstad. Wethouder Herman Meijer (onder meer Stadsvernieuwing) krijgt deze dag om 15.45 uur aan de Eendrachtsweg 67, het Woonhuis Milders-Brenninkmeijer, van Bert van Meggelen (intendant R2001) het eerste exemplaar uitgereikt van de wandelgids Het Waterproject; een negentiende-eeuwse wandeling door Rotterdam. Waterproject 1854-2001 maakt de singelstructuur opnieuw zichtbaar zoals de stedenbouwkundige Rose die in de 19e eeuw voor Rotterdam heeft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie