Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reaal introduceert innovatief arbeidsvoorwaarden-concept

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SNS Reaal Groep

Reaal Bedrijven introduceert innovatief
arbeidsvoorwaarden-serviceconcept: Virtuele Werkwinkel

23 mei 2001

Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden heeft een nieuw serviceconcept op het gebied van arbeidsvoorwaarden ontwikkeld: de Virtuele Werkwinkel. Met behulp van dit concept kunnen ondernemingen hun arbeidsvoorwaarden optimaal managen. Het concept, dat zorgdraagt voor geïntegreerde communicatie tussen Reaal, de werkgever en zijn of haar werknemers, combineert de modernste internettechnologie met telefonische ondersteuning en persoonlijke advisering. Met de interactieve Virtuele Werkwinkel onderstreept Reaal het belang dat zij hecht aan innovativiteit en kwaliteit in dienstverlening. De toepassing is begin dit jaar met succes geïmplementeerd bij SNS bank, waar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie