Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICT handhaaft verwachting winstgroei van 20% voor 2001

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: ICT Automatisering NV
Zoek soortgelijke berichten
ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 23 mei 2001

ICT HANDHAAFT VERWACHTING WINSTGROEI VAN TEN MINSTE 20% VOOR 2001

ICT Automatisering N.V. (ICT) meldt vandaag tijdens de aandeelhoudersvergadering dat het eerste kwartaal bevredigend is verlopen. ICT handhaaft de bij de jaarcijfers uitgesproken verwachting van een toename van de nettowinst met ten minste 20% voor het gehele jaar 2001.

Ook voor ICT waren de effecten van tegenvallende marktomstandigheden merkbaar. Dit vertaalde zich onder meer in verschuivingen en wijzigingen in de werkzaamheden en planning van lopende projecten. Daarnaast merkt ICT terughoudendheid bij het starten van nieuwe projecten. ICT verwacht dat de verminderde marktomstandigheden tot en met het derde kwartaal aanhouden. ICT heeft op deze ontwikkeling ingespeeld door onder andere de inhuur van derden binnen ICT Telecom aanmerkelijk terug te brengen. ICT handhaaft de bij de jaarcijfers uitgesproken verwachting van een toename van de nettowinst met ten minste 20% voor het gehele jaar 2001.

Verder heeft de divisie ICT Office in het eerste kwartaal bijgedragen aan het resultaat, in vergelijking tot het breakeven resultaat in 2000.

ICT is er het eerste kwartaal van 2001 in geslaagd het personeelsbestand te laten groeien van 953 per 31 december 2000 naar 990 man per 1 juni 2001. / / / / / / / /

Profiel ICT
ICT is werkzaam op het terrein van embedded software, telecommunicatie en administratieve automatisering. De activiteiten zijn onderverdeeld in ICT Embedded, ICT Telecom en ICT Office. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Telecom heeft als activiteit technische ontwikkeling die plaatsvindt op de markt voor telecommunicatie software services, systems integration en network management bij het totale ontwerp, de realisatie en het integratieproces. ICT Office richt zich op de technische dienstverlening rond de administratieve en informatieverwerkende processen, gespecialiseerd in multi-tier client server en front-office toepassingen. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit zes vestigingen in Barendrecht, Eindhoven, Deventer, Almere, Maarssen en Groningen.

Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 646 000 Website: www.ict.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie