Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zorgvrager centraal in regiovisie Ouderenzorg Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, 23 mei 2001

Zorgvrager staat centraal in regiovisie Ouderenzorg Belangrijke partners op het gebied van ouderenzorg in Noord-Holland willen beter met elkaar samenwerken en de zorgvrager centraal stellen. Dit blijkt uit de doelstelling van het door Gedeputeerde Staten vastgestelde ontwerp-Regiovisie Ouderenzorg Noord-Holland.

Regiovisie is een instrument dat beoogt het regionale netwerk van zorg- en dienstverlening te verbeteren. De belangrijkste ontwikkeling in de gezondheidszorg is dat zorgvragers een steeds centralere plaats krijgen in het zorgproces. Dit betekent dat het niet langer voldoende is naar de aandoening of beperking te kijken die iemand heeft, maar de zorgvrager ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie