Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Naamswijziging bureau Voorlichting en Inspraak Wageningen

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

Naamswijziging bureau Voorlichting en Inspraak

Bureau Voorlichting en Inspraak heet voortaan "Bureau Communicatie en Externe Betrekkingen". De naamswijziging vloeit voort uit de herinrichting van de Sector Bestuur waarbij een aantal organisatorische veranderingen zijn doorgevoerd. Deze veranderingen zijn door het college van burgemeester en wethouders aangegrepen om de naam van het bureau te wijzigen.

In de nieuwe bureaunaam komt de huidige invulling van de communicatiefunctie in de gemeente meer tot uitdrukking. De term voorlichting staat voor eenrichtingsverkeer: het geven van informatie.Terwijl het gemeentelijk beleid gericht is op tweezijdige communicatie tussen gemeente(bestuur) en burger.

Sinds de herinrichting ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie