Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanvraag asielzoekerscentrum Hilversum in onderzoek

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Aanvraag asielzoekerscentrum in onderzoek

Het COA (Centraal Opvangorgaan Asielzoekers) onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor de vestiging van een asielzoekerscentrum in het voormalige bejaardenhuis aan de Rossinilaan 5.

Vestiging van het centrum voldoet in principe aan de normen van het bestemmingsplan: het pand heeft een maatschappelijke bestemming.

Inmiddels heeft de gemeente Hilversum een inventarisatie gemaakt van de technische eisen waaraan het pand moet voldoen, wil de vestiging van een asielzoekerscentrum op verantwoorde wijze kunnen plaatsvinden. Daaruit blijkt dat het beoogde intensieve gebruik van het pand alleen verantwoord is na ingrijpende aanpassingen, die zowel een monumenten-, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie