Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tussenstandnotitie klimaatbeleid naar Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 23-05-2001
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten
Hierbij ontvangt u één of meerdere berichten voor de categorie Milieu. Tussenstandnotitie klimaatbeleid naar Kamer gestuurd (23/5/01 18:01:30 AM) Het kabinet heeft de afspraken uit de Uitvoeringsnota Klimaatbeleid uitgevoerd of doet dat nog  in deze regeerperiode.
Daarnaast geeft het kabinet een extra impuls aan energieopwekking via warmtekrachtkoppeling en aan energiebesparing in woningen en gebouwen. Dit staat in de Tussenstandnotitie 
Klimaatbeleid die minister Pronk vandaag namens het kabinet naar de Eerste en Tweede Kamer stuurt.De notitie geeft een tussenstand van het Nederlandse klimaatbeleid en een overzicht van de getroffen en aangekondigde maatregelen in eigen land. Per sector is in beeld ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie